tisores-de-cuina-estris-de-cuina-cal-cargol

AUTOR

Ribera Sabadell

CATEGORIA

Estris de cuina

DATA

12 de febrer, 2021

Quan parlem de tisores de cuina o de qualsevol estri de cuina, tenim l’opció de buscar les tisores de cuina ideal per a nosaltres de diferents maneres. Si coneixem fabricants de qualitat, podem buscar-les pel nom del fabricant. Sempre serà una bona opció ja que serà de testada qualitat.

D’altra banda, també pots trobar varietat d’opcions, des de tisores de cuina estàndard fins a models que estan més enfocats a tallar unes certes textures o aliments. I fins i tot models que poden fer múltiples talls en una sola acció. Que són genials per a tallar ràpidament certes fruites i verdures.

En aquest sentit, l’elecció de les tisores de cuina ha de centrar-se en les necessitats de la família o en els requeriments professionals de la cuina del restaurant. Per exemple, si els filets de carn i peix són parts comunes dels aliments domèstics, és possible que necessiti unes tisores especials per a tallar les articulacions, eliminar el greix i, en general, preparar un filet perfecte per a cuinar.

En la majoria dels casos, les tisores estàndard són suficients per a diverses tasques de tall a la cuina. A més, en comparació amb els ganivets, les tisores tenen l’avantatge de tenir un preu molt més baix, per la qual cosa val la pena un parell de tisores. Per exemple, una utilitzada per a obrir eriçons i l’altre per a la carn. Tot depèn de les teves necessitats en l’alimentació diària.

No obstant això, altres tasques de tall requereixen tipus específics de tisores de cuina, com les que s’enfoquen en la destrucció de mariscos.
A més, no oblidis que, com passa amb qualsevol producte de cuina o qualsevol tipus d’eina, a més de les característiques de l’estri, un altre factor de compra és la qualitat del fabricant. En aquest sentit, 3 Clavells és una empresa espanyola amb dècades d’experiència i reconeguda qualitat tant en fulles com en tisores, podeu trobar els seus productes en en la nostra botiga de Cal Cargol a Sabadell.