afilador-de-ganivets-sabadell-ribera-sabadell-cal-cargol

AUTOR

CATEGORIA

Estris de cuina

DATA

25 d’octubre, 2021

Sempre és important comptar amb un bon afilador de ganivets, veurem el motiu immediatament, però hem anticipat que fins i tot la teva seguretat està en joc, per la qual cosa aquest assumpte és molt important.

Tingues en compte que aquest article està preparat per a afiladores de cuina, perquè també hi ha afiladores per a fusteria i afiladores d’altres departaments, però el nostre post no cobreix altres tipus, sol utensilis de cuina, perquè t’hauràs adonat, aquest és un blog de cuina.

Per què comprar un afilador de ganivets?

Això pot resultar-li una mica estrany, però una de les coses més perilloses en la cuina és un ganivet no gaire esmolat.

Creus que un ganivet esmolat és més perillós que un ganivet que ja no curta bé?

  • Un ganivet mal esmolat, en primer lloc, ens obliga a aplicar més pressió per a tallar qualsevol cosa, per la qual cosa si hi ha algun problema, com que el ganivet es rellisqui o es trenqui, ja saps que anirà al lloc inadequat i usarà una ungla més gran. Per tant, el poder és més perillós.
  • A més, atès que s’ha d’aplicar més pressió, és més probable que es trenqui el ganivet o el mànec.
  • Un ganivet esmolat generalment no s’esmola uniformement al llarg de tota la vora, però té àrees més esmolades i menys esmolades, per la qual cosa és absolutament impredictible, per la qual cosa no sabrà exactament com tallarà i quant haurà de suportar la pressió en tot moment i la situació depèn de l’àrea de la vora que tocarà en tallar.

Pots trobar afilador de ganivets a la nostra botiga Ribera Sabadell – Cal Cargol d’utensilis de cuina.