LA NOSTRA HISTÒRIA

És l’any 1921, quan Pere Ribera Mas junt amb el seu pare, Pere Ribera Morera, va fundar la botiga, “Ribera”, anomenada per tothom en aquell moment com a “Cal Cargol”. Va ser el primer establiment que va aparèixer a la zona de Sabadell Sud.

Una família de pagesos que va començar a recollir vi de la collita dels terrenys del Baricentro (entre Cerdanyola i Barberà del Vallès). Debut a què sovint anàvem a buscar calç al Forn de Can Sellent (Castellar del Vallès), per ensulfatar les vinyes, aprofitàvem a més de vendre vi, també veníem la calç. On molts immigrants que arribaven, utilitzaven la calç per pintar les parets.

Cap allà l’any 1925, vam ampliar l’oferta de la botiga, i vàrem començar a vendre comestibles, llenya i carbó.

En l’any 1950, va ser un any important per Cal Cargol, ja que amb l’aparició del petroli, l’Estat ens va donar una de les poques concessions per a la seva venda, i això va significar una gran popularitat en la ciutat de Sabadell. Durant aquells anys també realitzàvem servei a domicili.

Durant els anys, la botiga ha anat evolucionant depenent de les necessitats del mercat. Vam deixar de vendre comestibles per la incompatibilitat al vendre petroli, i vàrem començar a vendre cistelleria, vaixelles, coberteries i objectes de regal i decoració. I sobretot ampolles de gas butà i els seus aparells, on veniem i també reparàvem.

No va ser fins els anys 90, que vàrem deixar de vendre articles per a la decoració, i ens vàrem especialitzar en parament i estris de cuina, maletes de viatge i marroquinería.

Més endavant, el seu fill Gregori Ribera Altimira junt amb la seva dona Carme Cullerés Vilaplana, es va fer càrrec de la botiga. A partir de 1999, el fill d’aquests,  Gregori Ribera Cullerés, es fa càrrec del negoci, sent la quarta generació al capdavant.

A “Ribera” seguim mantenint una política d’evolució constant per ser una referència com a comerç, tot gràcies al gran nombre d’articles que oferim als nostres clients, sempre buscant les marques més reconegudes, amb la millor relació qualitat-preu, tant dins d’Europa com en la resta del món, ja sigui en el segment de gamma mitja com alta. Oferim una atenció personalitzada per ajudar-vos a escollir els productes que més s’ajustin a les vostres necessitats, i sempre a un bon preu.

QUÈ OFERIM?

Tenim a la vostre disposició tot el que necessites per casa teva:

  • Parament, útils i gadgets de cuina
  • Petit electrodomèstic
  • Ganiveteria
  • Maletes de viatge
  • Ampolles de gas i aparells per les marques Campingaz i Butsir.
  • Reparacions per a un gran nom nombre dels nostres articles, com per exemple, maletes, olles, cafeteres, petit electrodomèstic etc.

No trobes algún article?

Contacta amb nosaltres, i t’ajudarem en tot el que necessitis.

Contactar