trucs-per-a-cuinar-carns-perfectes-cal-cargol-ribera-sabadell

AUTOR

CATEGORIA

Estris de cuina

DATA

9 d’agost, 2021

Els 6 trucs per a cuinar carns perfectes i així millorar les teves receptes de carn, cuinaràs una carn suculenta i perfecta! a l’atac! :

1. Truc perquè les carns estiguin més sucoses i delicioses

La carn dels restaurants professionals sempre sembla tenir un sabor especial sucós que no podem imitar. Bé, a part d’això, perquè solien marinar la carn en salmorra.

Trucs per a cuinar carns: Remullar la carn en salmorra freda abans de cuinar-la. Això li donarà un sabor especial i una textura sucosa. La salmorra també ajuda a evitar que la carn com el pollastre o el porc s’assequi i evita que es cuini massa.

2. Truc per a cuinar de manera uniforme

Aquesta no és una habilitat en si mateixa, sinó un suggeriment bàsic, però sovint es passa per alt en cuinar carn congelada.

Consells per a cuinar la carn de manera més uniforme: Si la carn està congelada, si us plau, no la posis no la treguis del congelador i et posis a cuinar-la directament. Si fas això, efectivament, després d’un temps la cuinaràs, però la seva cocció no serà uniforme ja que es descongelarà abans la part exterior i quan arribis a cuinar el centre, la part exterior estarà molt cremada. Deixa reposar la carn entre 1 i 2 hores ens de cuinar-la.

3. Truc per al toc final

A vegades, la cocció de determinades carns no s’utilitza sal més que una petita quantitat, i no s’utilitza oli (per exemple, quan cuinem a la planxa o grill. No obstant això, encara que l’oli i la sal poden no ser necessaris, obtindràs un bon toc final amb ells..

Truc per al toc final amb l’oli i la sal: no escatimis en sal. Si veus que el menjar és massa tova, definitivament li faltarà sal. Si dubtes si la recepta que estàs preparant requereix més sal, col·loca la sal en un plat com a decoració i empolvora-la (preferiblement sal gruixuda) perquè es pugui llevar quan sigui necessari. D’altra banda, al final de la cocció, encara que no sigui necessari, afegeix una mica d’oli d’oliva verge extra i veuràs com la teva carn obté un meravellós toc final. Alguns electrodomèstics de cuina permeten cobrir una gran superfície amb una petita quantitat d’oli per a optimitzar el seu ús, com els injectors de combustible.

4. Acabat cruixent en la carn

La paella antiadherent té un revestiment antiadherent. Aquest revestiment antiadherent no transfereix calor, actua com una barrera entre el foc de la nostra cuina i el nostre menjar, evitant que la major part de la calor es transfereixi del fogó al nostre menjar. Per tant, usant una paella antiadherent, mai obtindrem la mateixa calor i velocitat que una paella d’acer inoxidable.

Consells per a cuinar carn cruixent i segellada: si desitges que la carn estigui cruixent i segellada (sense oli), no usis una paella antiadherent per a fer la carn. En el seu lloc, usa una olla d’acer inoxidable, per exemple. Sí, si no les uses correctament i no practiques l’ús de paelles d’acer inoxidable se’t pegaran, però quan aprenguis a usar-les veuràs que millors són els resultats.

No volem dir amb això que ja no s’usin les paelles antiadherents, ja que aquestes són molt bones per a altres receptes que no es veuen afectades per la calor i en les quals la seva facultat antiadherent és imprescindible com a ous ferrats, truites, etc.

5. Que la carn no s’ompli d’oli

A l’hora de cuinar carn, has de tenir en compte la gestió del temps i la temperatura, ja que és fonamental. S’ha d’usar alta temperatura al principi perquè es pugui segellar l’exterior de la carn. Això tancarà els porus en lloc d’absorbir més oli quan estiguin cruixents per fora. Si pots segellar la carn ràpidament, encara que li posis una petita quantitat d’oli, la teva carn absorbirà menys oli que quan la segelles tard, encara que només posis unes gotes d’oli, així que segueix aquests consells per a aconseguir un perfecte segellar a temps:

L’habilitat de segellar carn: En primer lloc, hem de segellar la carn ràpidament, que és a alta temperatura. així que: No posi carn abans que la paella estigui calenta. Si pot usar una estufa de gas o foc directe, és millor, si no, la cuina d’inducció és la segona. La resta de la cuina es torna cada vegada més lent i més difícil de segellar.

No utilitzis paelles antiadherents: Com hem explicat en el consell anterior, el bany antiadherent actua de barrera entre la calor de la paella i els aliments i ens impedeix aconseguir la temperatura necessària per a segellar ni a la velocitat adequada. Per tant, usa millor una paella d’acer inoxidable per exemple.

6. Fer que la carn estigui tendra

Si hi ha alguna cosa que pot espatllar un bon plat de carn, és que estigui dura. És molt important que la carn estigui tendra i per a estovar la carn hi ha molts trucs. El més ràpid i senzill t’ho donem a continuació:

Trucs per a cuinar carns, estovar la carn: Usa un mall o ablandador, i el teu bistec es tornarà més tendre després d’uns segons. Però no sols això, també s’obrirà molta fibra, permetent que la carn absorbeixi millor la sal i els condiments que li agreguis.

Tens algun consell de cuina per a compartir? algun problema? Anem! Escriu el teu comentari!