1-maquines-de-pasta-fresca-sabadell-ribera-sabadell-cal-cargol

AUTOR

CATEGORIA

Estris de cuina

DATA

8 de novembre, 2021

Usar màquines de pasta fresca és molt més fàcil del que penses. Val la pena menjar-la, perquè la pasta recentment enfornada és deliciosa i el sabor i la textura són incomparables amb els fideus industrials.

Vegem com funciona!

Funcionament de la màquina per a fer pasta fresca

  1. Prepara la pasta fresca: Bé, el primer que has de preparar és pasta fresca. Hi ha molts mètodes de preparació i diferents receptes, dependrà de la teva preferència.
  2. Agafa un petit tros de massa de la grandària d’un kiwi, empolvori una mica de farina en la superfície i aplani’l amb les mans.
  3. Ara ajusta els corrons de la màquina al màxim gruix (normalment la posició zero), col·loca un tros de massa i passa-la per la màquina de pasta girant la manovella.
  4. Ara que la massa està plana, empolvora-la amb farina i doblega-la (opcional, però tindràs millors resultats).
  5. Augmenta lleugerament el gruix ajustant la màquina de pasta a una posició més gruixuda, i després torni a passar la massa doblegada.
  6. Seguir els mateixos passos per a tornar a passar la massa obtinguda per la màquina diverses vegades, empolvorar i doblegar la massa, i reduir encara més el gruix de la màquina cada vegada abans de passar per la massa.

Ara que hem preparat la «massa plana» segons el contingut a preparar, és el moment de col·locar complements com a pasta, wontons, fideus, cabell d’àngel, etc.

Com veus, és molt senzill i fins a divertit, aquest és un dels utensilis de cuina que voldràs usar quan ho provis.

Et resulta fàcil? Tens algun dubte o vols comentar? Anem, envia’ns els teus comentaris! Estarem encantats de llegir els vostres comentaris.

Pots trobar màquines de pasta fresca a la nostra botiga Ribera Sabadell – Cal Caragol d’utensilis de cuina a Sabadell