per-que-tenir-un-carro-de-la-compra-cal-cargol-ribera-sabadell-2

AUTOR

CATEGORIA

Estris de cuina

DATA

4 d’octubre, 2021

La vergonya, els prejudicis i els estereotips són característiques que apareixen quan se’ls dóna un nou ús als productes. Des de fa molt temps el carro de la compra es relaciona amb la realització d’una cosa: anar de compres; i associar-se amb una mena de persones molt especial: les dones casades de mitjana edat amb fills i mestressa de casa.

Trencar amb això no és fàcil. Són molts anys de creences i experiències viscudes entorn d’això. Però avui dia està més que comprovat el beneficiós d’utilitzar un carro per a qualsevol tasca que realitzis en la teva vida diària i en la qual hagis de carregar amb pes.

No sols evitarà que et lesionis l’esquena o els braços, que sempre acaben marcats amb les anses de les bosses de plàstic tan sobrecarregades i amb el perill que aquestes s’acabin trencant.

El carro de la compra també pot ajudar-te a transportar mercaderies d’un lloc a un altre de manera més fàcil, còmoda, sense presses, sense estrès i sense esforç… El carret de la compra t’ajudarà a protegir el medi ambient, en substituir les bosses de plàstic per les del teu el carro, pots aportar un granet de sorra per a reduir la contaminació, millorant així la salut del planeta.

També ajudes a fomentar l’economia local, ja que en utilitzar el carro no agafes el cotxe per a desplaçar-te a una gran superfície perquè no el necessites, només passeges, la qual cosa és bo també per a la teva salut.

Així que tant si ets mestre, cuiner, metge, mestressa de casa, publicista, advocat o paleta, és igual, un carro de la compra sempre et facilita molt més el teu dia a dia.

Pots trobar el carro de la compra a la nostra botiga Ribera Sabadell – Calç Caragol d’utensilis de cuina.