saler-de-cuina-estris-de-cuina-cal-cargol

AUTOR

Ribera Sabadell

CATEGORIA

Estris de cuina

DATA

22 de febrer, 2021

El saler és un recipient indispensable en qualsevol taula o cuina i es pot utilitzar per a condimentar aliments. Però aquest tipus d’artefacte amb pocs canvis de forma té altres històries en el món de la restauració, excepte per la quantitat de forats que pot tenir per a permetre que surti el contingut.

Els salers són l’objecte de desig de molts clients que visiten regularment restaurants, bars o cafeteries. Són petits objectes que viuen separats d’altres llocs. Els salers són com a bosses de sucre o sacarina.

És molt interessant, gairebé o gairebé tot no és obvi, però el saler es veu com a propi, com l’objecte que es deixa en la barra o taula com a detall del client, lamentablement no és així, hi ha salers i hi ha una gran diferència entre una bossa de sucre o edulcorants. Encara que tenim milers de sucres o edulcorants, la quantitat de sucre en el saler és limitada i hem de controlar-los tots els dies.

A més, el saler és art, vegeu com vulgui veure’s, art per a posar la quantitat exacta de sal. Si et passes, pots acabar tirant el plat. I això, sempre és millor que no passi.

Aquesta setmana hem volgut fer un article desenfadat, perquè aquest petit objecte que gairebé sempre ens acompanya en la nostra taula es mereix un homenatge molt més gran que la seva grandària, ell sempre ens dóna sentit al plat que degustem, per a bé o per a mal.

A la nostra botiga a Sabadell disposem d’una gran varietat de salers, de cuina i de taula, per a una còmoda utilització. Veuen a veure’ns i comprova-ho per tu mateix/a i mai oblidis una cosa, cal tirar-li sal a la vida!