bombona-campingaz-camping-ribera-sabadell-cal-cargol

AUTOR

Ribera Sabadell

CATEGORIA

Estris de cuina

DATA

29 de Juliol, 2020

Quan ens anem ha passar uns dies al càmping és important portar els estris de cuina necessaris per a poder menjar a l’aire lliure sense cap problema. Un d’aquests estris de cuina principals és la bombona CAMPINGAZ. De vital importància!

Molts avantatges són les que hi ha quan muntem la nostra cuina de càmping, gaudir de l’aire lliure, un espai reservat per a la cuina i minimitzarem les escombraries o les deixalles. Però el més important, és que tenint la teva cuina muntada, i disposant d’una bombona CAMPINGAZ podràs menjar millor i assaboriràs cada plat.

Avui us deixem unes recomanacions per la vostra pròxima cuina de càmping.

Tips per la vostra cuina de càmping

Acampar pot ser una aventura còmoda i agradable si portes els elements adequats. Entre altres coses, per preparar el menjar és necessari comptar amb facilitats i estris essencials.

En els passats anys ha crescut l’interès per sortir de càmping i en aquest sentit, ha crescut la demanda per elements que facilitin l’estada enmig de la natura. Per aquesta raó, hi ha una gamma de productes per a cuina de càmping de diferents modalitats, mides i preus.

Així mateix, és usual que cada cuina tingui el seu propi estoig per transportar-la fàcilment i el més important, és que les cuines de càmping modernes són molt segures. Si viatges lleuger, pots optar per una cuina petita i compacta. Són estables, potents i es poden utilitzar en qualsevol lloc.

Una altra opció per evitar pes extra, és una cuina de càmping que només necessiti ser endollada. Aquest tipus de cuines per a càmping són pràctiques i fàcils de netejar.

Informa’t si el lloc d’acampada que vas triar compta amb accés a corrent elèctric. Si, per contra, vols cuinar com si estiguessis a casa i viatges a un lloc sense restriccions, pots trobar al mercat cuines de càmping de diversos focs i que es connecten a una bombona de butà. En aquest cas, són cuines de càmping grans i una mica més pesades, però et permetrà cuinar de tot.

S’acomoda l’espai per una cuina de camping

Adequa l’espai per gaudir d’una experiència gastronòmica fabulosa al càmping. Les botigues de cuina, de càmping funcionen com tendes de campanya auxiliars, creades per assignar un espai únic per cuinar i menjar.

Són lleugeres per emportar i a l’armar, són sòlides i brinden suficient lluminositat.

Afegeix a la teva aventura, accessoris per a la cuina del camping

No portis estris al càmping que et puguin crear mes pes addicional, i que segur que ni vas a utilitzar. Porta només l’indispensable per cuinar.

Et deixem alguns consells:

  • Porta estris de cuina bàsics, com ara olles i paelles per a càmping, bombona CAMPINGAZ, ganivet multiusos i una vaixella especial per acampar.
  • Et recomanem fer servir elements portàtils per acampar, com són les barbacoes (en el cas que sigui permès en el lloc de càmping) i cafeteres, entre d’altres.
  • Porta una nevera per a càmping. Aquest element és fonamental per tenir frescos els aliments.
  • No oblidis l’obrellaunes i encenedor per a càmping, són accessoris clau!
  • Per mantenir el lloc i els accessoris nets, inclou un kit de neteja.

Per últim, no oblidis que pots trobar tots aquests productes a la nostra botiga a Sabadell. Ens pots trobar aquí.