cuinar-hamburgueses-sabadell-ribera-sabadell-cal-cargol

AUTOR

CATEGORIA

Consells de cuina

DATA

22 de novembre, 2021

Ets un veritable amant de la carn? Llavors segur que t’agraden les hamburgueses. No hi ha dubte que és un plat indispensable per a aquest grup de persones. Però, com cuinar hamburgueses a la perfecció? Sense oli? Fregit? enfornar?

No hi ha dubte que existeixen molts mètodes per a cuinar hamburgueses. Per això, en el nou post de Ribera – Cal Cargol et brindarem tots els consells perquè aprofitis al màxim aquest menjar i gaudis de deliciosos plats. Cura i assaboreix el cel la pròxima vegada!

Quina és la millor hamburguesa per a tu?

Pot ser que sàpigues molt bé que no ets l’únic, hi ha amants de les hamburgueses a tot el món. Tradicionalment, moltes famílies usen carn picada, ous i pa per a preparar aquests deliciosos aliments. No obstant això, en els últims anys s’han etiquetat com a menjar porqueria, però has de saber que es poden cuinar de manera saludable.

A més, també pots trobar diferents carns (pollastre, peix, porc, vedella …) i verdures (pastanagues, espinacs, carabassons …). Si vols saber com aprofitar al màxim totes les possibilitats, comencem!

Hamburguesa cuita a la paella

No hi ha dubte que aquest és el mètode clàssic. Sembla fàcil i ho és. Tanmateix, hi ha alguns consells a tenir en compte. Un exemple d’això no és agregar massa oli, sinó agregar carn a l’olla quan l’olla està calenta.

D’altra banda, no estrenyis les hamburgueses amb una espàtula, per a no perdre el suc i fer-les més riques. La clau del problema és la paciència, baixar el foc perquè es faci per dins sense cremar per fora.

Per descomptat, compra una paella antiadherent d’alta qualitat per a evitar que la carn es pegui al seu treball.

Hamburgueses a la graella gairebé sense oli

Una altra manera de cuinar hamburgueses de forma més saludable és rostir-les. Amb massa, aquesta és la millor opció. Per descomptat cal afegir una mica d’oli perquè la carn no es pegui. També pots usar una bona espàtula per a donar-li la volta sense trencar ni danyar la planxa.

Hamburgueses a la graella sense oli

Tot amant de les hamburgueses sap que la millor manera de cuinar l’hamburguesa més gruixuda és rostir-la. No hi ha dubte que pots optar per maximitzar el sabor. Asseguri’s de netejar bé el prestatge amb tovalloles de paper greixades i tracti de no voltejar massa l’hamburguesa. Cinc minuts per rostre són suficients.

Per descomptat, compra una paella antiadherent d’alta qualitat per a evitar que la carn es pegui al seu treball.

Hamburguesa al forn?

Per què no? Cada vegada més aficionats a la cuina estan donant nous usos als seus forns. Per descomptat, les hamburgueses no són una excepció. Per a això, recomanem col·locar-los en un plat resistent a la calor amb paper de forn en la part inferior, i després col·locar-los a 180 graus durant 15-20 minutos. No oblidis donar-los la volta!

Com fer una hamburguesa arrebossada?

A l’estil del bistec tradicional rus, pot canviar completament la seva hamburguesa cobrint-la amb una capa i després fregint-la. Gràcies als ous i al pa ratllat, gaudiràs d’un sabor més cruixent. Per descomptat, necessites més oli. Una manera molt popular!

Esperem que les nostres habilitats per a cuinar hamburgueses et siguin útils. Com pot veure, aquesta tècnica és tan important com els utensilis de cuina utilitzats. Tens el que necessites a Ribera Cal Cargol!