sous-vide-cuina-al-buit-ribera-sabadell-cal-cargol

AUTOR

CATEGORIA

Consells de cuina

DATA

10 de gener, 2022

En els últims anys, la cuina al buit s’ha tornat cada vegada més popular i en Ribera Sabadell no volem que t’ho perdis. Descobreix-ho en la nostra nova publicació!

Què és la cuina al buit?

Si ets un veritable xef, és possible que ja coneguis aquest concepte de cuina. No obstant això, si ets una de les persones que va entrar en la cuina per a sobreviure, llavors tal vegada ho acabes de descobrir i no t’ho pots perdre. La cuina al buit és una tècnica de cocció en la qual els aliments se segellen en una bossa de plàstic segellada. D’aquesta manera, la integritat dels ingredients es pot mantenir durant molt de temps a baixa temperatura i a una temperatura constant.

Màquina d’envasament al buit, imprescindible!

Per a aconseguir l’efecte d’un veritable xef, l’ús d’una màquina d’envasament al buit és essencial. És precisament gràcies a aquest equip que podem protegir perfectament els aliments i els ingredients, i podem procedir amb tota la tranquil·litat de tot el procés.

Quin tipus de menjar es pot cuinar al buit?

Òbviament, en la cocció al buit, uns certs aliments són fàcils de preparar d’aquesta manera. Això sí, no creguis que és una cosa limitada, al contrari, hi ha diversos plats i receptes, com a carns i peixos. El propòsit de la cocció al buit és preparar el peix i la carn d’una forma més lenta i suau. Per tant, el resultat és sucós, que escorre el seu propi suc a través del vapor i el recull perfectament.

Avantatges de cuinar al buit en els teus plats

Una de les raons per les quals aquesta preparació s’ha convertit en tendència en els últims anys és per a crear plats més saludables, evitant així l’addició d’oli o greix.

D’altra banda, els plats són més sucosos (com ja hem dit) i aromàtics, perquè l’envasament al buit no perdrà l’olor.

També ha de tenir-se en compte que fins i tot en les receptes més complexes, pots fer-ho correctament!

Per si això fos poc, ajudarà a reduir l’energia de cocció (més barata) i a mantenir els aliments en bon estat durant més temps. Si tot són avantatges!

Ara que saps més sobre aquesta tècnica de cuina i el que necessites per a provar-la, és hora de començar. Uneix-te a Cal Cargol i obtingues tot el que necessites per a crear una cuina inigualable!