regals-gurmet-regals-de-cuina-sabadell-ribera-sabadell-cal-cargol

AUTOR

CATEGORIA

Consells de cuina

DATA

27 de desembre, 2021

Has vingut al lloc correcte! Si hi ha algú en la teva família o cercle d’amics al qual li agrada lluir-se en la cuina, col·lecciona receptaris i no es perd el pla de Masterchef, òbviament necessita un regal gurmet perquè es diverteixi en la cuina.

Per això, avui en Ribera Sabadell, brindem obsequis de cuina que satisfan totes les necessitats i butxaques dels amants de la cuina. No te’ls perdis!

Regals de cuina per als millors xefs

En el món culinari podem trobar tot tipus d’articles. Per exemple, alguns són imprescindibles, mentre que uns altres s’utilitzen per a simplificar el procés i/o preparar menjars originals i reeixits. Entre tots aquests, avui volem destacar alguns d’allí i alguns d’allà que poden ser molt bons regals.

Per què no regalar un bufador?

Aquesta eina és una eina indispensable per a la rebosteria, encara que un bon cuiner sabrà donar-li més usos. Per exemple, és un producte excel·lent per a fondre formatge i enfornar sense necessitat de forn. Amb la nostra Torxa de Cuina Gurmet Luxe, pots carregar fins a 100 minuts amb un sistema completament segur i automàtic amb botó d’encesa. El primer pas per a donar curs a la creativitat!

Vaporadora de bambú

Una altra gran alternativa que s’ha tornat molt popular entre els gurmets és el vaporitzador de bambú. La cocció al vapor s’ha tornat molt popular a causa dels seus beneficis per a la salut. Per això, aquest enginyós article mantindrà al màxim la nutrició i les vitamines dels aliments introduïts, i permetrà que el geni s’endinsi en el meravellós món dels snacks.

Sifó de cuina com a regal de cuina?

Fa més de vint anys, Ferran Adrià va inventar aquest genial accessori i va sol·licitar una patent. Amb el sifó d’escuma es va voltejar la cuina i es va començar a formar escuma i aire amb diferents sabors de fred i calor. Gràcies als seus productes, vam obtenir la textura combinada que volíem, més suau. Un dels millors regals gurmet per a cuiners creatius.

Regals de cuina, màquina per a estirar i tallar pasta

Un altre article important que pots considerar com a regals gurmet és aquesta màquina per a fer pasta, que el destinatari pot utilitzar per a fer pasta fresca com a autèntics italians. Qualsevol que es vani de ser un bon cuiner ha de tenir una eina veritablement tradicional per a estirar-lo i tallar-lo.

A més d’un procés de producció molt simple, la nostra màquina de pasta també li brinda deliciosos productes fets a mà amb un sabor i textura inigualables. Sembla estranyar-ho!

Aquests són només alguns dels articles i / o complements que recomanem per a qualsevol petita cuina. No obstant això, en la nostra web trobaràs tot tipus de caramels, utensilis artesanals, envasos, robots … pots posar límits!