la-tornada-a-lescola-cuinar-amb-nens-cal-cargol-ribera-sabadell

AUTOR

CATEGORIA

Notícies

DATA

6 de setembre, 2021

Amb aquests 4 consells per a organitzar la cuina, la tornada a l’escola serà més fàcil que mai.

La pendent de setembre està molt a la vora. L’organització de la vida diària, el treball, els nens i la casa pot causar-nos greus danys, però avui us hem portat la tècnica decisiva perquè no sigui tan difícil la tornada al col·le en la cuina. Per ells!

1. Menú setmanal:

Una de les habilitats més importants és fer un menú setmanal. Amb ell, pot organitzar més fàcilment el desdejuni, l’esmorzar, el berenar o el sopar d’una setmana.

El menú setmanal dependrà de l’organització a casa o de si els nens mengen en el col·legi, però no deixa de ser una primera fase fonamental per a facilitar-nos la resta de setmana.

2. Cuinar en un sol dia:

L’organització és fonamental per a poder relaxar-se durant la setmana. Després d’haver realitzat el menú, ara pots organitzar els aliments.

Pots preparar molts menjars i congelar-los, o fins i tot usar la tècnica del bany María en un pot de paleta. Un dia o una tarda és suficient per a tenir tot llest per a la setmana.

3. Classificació dels aliments:

Un altre truc consisteix a classificar els aliments. Prenguem com a exemple els entrepans, si el petit vol menjar fruita tots els dies, podem donar-li una peça diferent tots els dies, perquè no sigui tediós i diversifiqui la seva dieta. A més, pots organitzar els entrepans en seccions o trossos en el refrigerador amb el nom del dia de la setmana, això és tot!

4. No cuinem sols, també involucrem als nens:

Si als nens els resulta difícil entretenir-se, un truc és cuinar amb ells. Pots preparar una rica recepta amb ells, com alguns napolitans. Són molt fàcils de fer i poden ajudar-ho a pastar i estirar, o formar els farciments que desitja col·locar.

Pots usar utensilis de formes d’animals o altres formes divertides i així deixar que la creativitat campi a pler en la teva cuina. Es divertiran!