tupper-el-meu-company-de-taula-ribera-sabadell-cal-cargol

AUTOR

Ribera Sabadell

CATEGORIA

Estris de cuina

DATA

21 d’Octubre, 2020

Avui en dia, hi ha moltes persones que porten el menjar a la universitat o a la feina. I per això, el tupper, és un dels utensilis que més utilitzes en el teu dia a dia. A dia d’avui, podem trobar moltes opcions diferents.

A Ribera Sabadell pots trobar una gran varietat de tuppers que podràs utilitzar per a tot tipus d’aliments, ja sigui per a deixar a la nevera o  endute’l per a menjar fora de casa.

En l’article d’avui t’expliquem alguns consells per saber escollir bé i poder mantenir el teu menjar en el dia a dia.

¿Quins tuppers són bons?

Tenim vàries varietats de tuppers. Per cantó podem trobar els tuppers de plàstic. Són els més lleugers, resisteixen els cops, i es poden posar al microones. Tuppers econòmics i senzills, per la nostra experiència, pagues el que compres. Els tuppers que venem a Ribera Sabadell estan homologats i són lliures de BPA.

Per altra banda, podem trobar els tuppers de vidre i els de fibra de bambú. Els de vidre són els més pesats, però et permeten veure el contingut. A la botiga tenim de moltes mides i els podem posar tant al congelador, com al forn o al microones. Són molt pràctics per conservar ingredients. El tupper de bambú és el millor quant a sostenibilitat pel medi ambient. Alguns dels tuppers de bambú poden anar al rentaplats i d’altres no. I per norma general, no poden posar-se al microones.

Des de fa poc, podem trobar també el tupper d’acer inoxidable. Aquests són duradors, resistents i aptes pel forn i rentaplats. Un dels inconvenients és que no podem posar-los al microones.

Tupper gran o petit i quina forma

El tupper o porta aliments ha d’anar acord a la quantitat i tipus de menjar que consumeixes habitualment. L’idoni és que, si portes dos plats, no es barregin uns ingredients amb uns altres i per això triïs un contenidor amb un bon sistema separador d’aliments. Si portes ingredients líquids, el tupper ha de ser apte i tancar gairebé hermèticament.

Una grandària mitja estàndard i rectangular és l’opció més versàtil perquè càpiga tot tipus de menjar. Els tupper quadrats o rodons tenen formes més complexes per a adaptar-los a un porta aliments, però els pots donar altres usos a casa. Els grans són millor per a conservar el menjar a la nevera, ja que pot cabre menjar per a diverses persones.

Tupper-mides-ribera-sabadell-cal-cargol

Quin ús se li ha de donar al tupper

Sabem que molta gent ho fa, però la veritat és que no es recomana escalfar el tupper al microones. Encara que, si és necessari fer-ho, els idonis són els tuppers de vidre. El millor és que el tupper sigui només un mitjà de transport del menjar, i poder servir-te en un plat a l’hora de l’àpat.

Neteja del tupper

Gran part dels tuppers poden anar al rentaplats. Tot i això, si teniu algun tupper de bambú, comproveu que sigui apta pel rentaplats, ja que alguns no ho són. Quan els vagis a rentar, va bé que a vegades i fiquis una mica de vinagre, perquè així, eliminaràs olors.